Activatie

Activeer de Carerix API in uw Carerix systeem, als volgt:

1. Log in als Beheerder in uw Carerix systeem
  2. Kijk of het Document sjabloon: "REST token" is geïnstalleerd. Zo niet, installeer deze dan vanuit de bibliotheek:("Onderhoud" - "Sjablonen" - de tab "Document")
  3. Maak een nieuwe notitie aan
    - Het onderwerp van de notitie moet zijn: "TOKEN:api"
    - Klik op 'Bewaren'
  4. Kies bij document sjablonen voor "REST Token".
    Een pop-up scherm opent met een code (de token).
  5. Verstrek deze code bij jouw webbouwer.

Overig

Ondervindt de webbouwer nog problemen?

1. Vraag de webbouwer om het IP-nummer van de server waarop de website draait.
  2. Ga naar 'Menu' | 'Onderhoud' | 'Instellingen'
  3. Ga naar blok 'XML interface' - 'Allow IP'
  4. Voeg het IP-nummer toe en klik op 'Bewaren'
  5. Was het veld Allow IP leeg? Laat dit veld dan leeg. Dit betekend dat alle IP adressen toegestaan worden.

Achtergrond

• De website maakt contact met Carerix via de zo genoemde REST API (Application Programming Interface). De applicatie moet geautoriseerd worden alvorens het toegang heeft tot de API.

Labels : UD-2401