Wij zijn druk bezig geweest om onze help artikelen te updaten. We werken er hard aan om nog meer nieuwe artikelen toe te voegen om jullie nog beter te kunnen ondersteunen in het gebruik van Carerix.

Als je bepaalde informatie niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via de Messenger rechts onder in de hoek.
Het Support Team helpt je graag verder!

Je kunt ook via je Carerix applicatie naar het Helpcenter, je hoeft alleen maar op het [vraagteken] naast je naam in de rechter boven hoek te klikken.

Hierdoor wordt de Engelse of Nederlandse Helpcenter geopend, dit is afhankelijk van ingestelde taal in je Gebruikersinstellingen (Mijn Account)

Andere beschikbare taal

Hier vindt je onze Engelse Helpcenter