De Carerix toepassing wordt hoofdzakelijk gebruikt door de werknemers van jouw eigen organisatie, maar er zijn meer mogelijkheden. Je kan ook Kandidaten en Contactpersonen (alleen van Leveranciers) toegang verlenen.
Je hoeft hiervoor niets meer te doen dan de volgende gegevens door te geven:

• locatie: http://<klant>.carerix.net
  • inlognaam en wachtwoord

Kandidaten (Kandidaat portal)

De Kandidaten die in Carerix staan kan je toegang verlenen tot Carerix.

Bijvoorbeeld om:

• De eigen gegevens te updaten (denk aan nieuwe opleidingen e.d.)
  • Weekstaten in te laten vullen
    (Als optie beschikbaar in de Staffing editie)

Waar staan de inlog-gegevens?

De inlog-gegevens zijn alleen inzichtelijk voor en Carerix Beheerder :

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  • Open gewenste Kandidaat-dossier
  • Ga naar het 'Admin-tabblad'
  • Ga naar blok 'Inloggen'
    Hier kan je ook een "Verloopdatum" voor de toegang opgeven.

Wanneer de kandidaat inlogt komt hij in een omgeving die op de Kandidaat is toegespitst (Kandidaat portal):

• Alleen de Kandidaat zijn eigen gegevens zijn zichtbaar
  • Matches, Notities van jouw eigen organisatie e.d. zijn niet zichtbaar voor de Kandidaat.

CV bijwerken

Kandidaten werken hun CV als volgt bij:

• Log in met de verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord
    De Kandidaat komt terecht op het 'Basis-tabblad'
  • Helemaal onderaan het Basis-tabblad (naar beneden scrollen) staat het veld met label "Nieuw/gewijzigd CV"'
  • Klik op de knop [Bladeren]
  • Een dialoogvenster verschijnt. Blader hier naar het CV en selecteer deze
    Bevestig de keuze;
  • Klik hierna op de knop [Bewaren];
  • Het document wordt ingezonden en toegevoegd aan het Kandidaat-dossier

Opmerkingen:

• Het oude CV zal niet worden overschreven.
    Het CV komt als een extra CV beschikbaar op het Bijlagen-tabblad bij het Kandidaat-dossier
  • Via het Bijlagen-tabblad kan het CV worden geëxtraheerd.

____
Labels: UD-1243, Kandidaatportal, portal, kandidaat portal, leveranciers, leverancierportal, leveranciersportal, portaal, kandidaat portaal, kandidaat login, leverancier login, contactpersoon login