De Carerix toepassing wordt hoofdzakelijk gebruikt door de werknemers voor uw eigen organisatie, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt ook kandidaten en contactpersonen (alleen van leveranciers) toegang verlenen. U hoeft daarvoor niets meer te doen dan de volgende gegevens door te geven:

• locatie: http://<klant>.carerix.net
  • inlognaam en wachtwoord

Kandidaten (Kandidaat portal)

De kandidaten die in Carerix staan kunt u toegang verlenen tot Carerix. Bijvoorbeeld om:

• De eigen gegevens te updaten (denk aan nieuwe opleidingen e.d.)
  • Weekstaten in te laten vullen
    (weekstaten zijn als optie beschikbaar in de Staffing editie)

Kandidaat inlog-gegevens

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  • Open een Kandidaat-Dossier
  • Ga naar de 'Admin-tab'
    Hier kunt u ook een einddatum voor de toegang opgeven (alleen inzichtelijk voor de Beheerder).

Wanneer de Kandidaat inlogt komt hij in een omgeving die op de Kandidaat is toegespitst (kandidaat portal): Alleen de eigen gegevens zijn zichtbaar.
Matches, Notities van uw eigen organisatie e.d. zijn niet zichtbaar voor de Kandidaat.

CV bijwerken

Kandidaten werken hun CV als volgt bij:

1. Log in met de verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord;
    De kandidaat komt terecht op de tab "Basis";
  2. Helemaal onderaan deze tab (naar beneden scrollen) staat het veld met label "Nieuw/gewijzigd CV"';
  3. Klik op de knop [Bladeren];
  4. Een dialoogvenster verschijnt. Blader hier naar het CV en selecteer deze. Bevestig de keuze;
  5. Klik hierna op de knop [Bewaren];
  6. Het document wordt ingezonden en toegevoegd aan het dossier.

Opmerkingen:

• Het oude CV zal niet worden overschreven. Het CV komt als een extra CV beschikbaar op het tabblad bijlagen bij het kandidaat-dossier;
  • Via het tabblad bijlagen kan het CV worden geĂ«xtraheerd.

Contactpersonen

NB: Alleen contactpersonen van leveranciers kunnen in Carerix inloggen. Om van een gewone opdrachtgever een leverancier te maken zet u bij het betreffende opdrachtgever het vinkje "leverancier" aan.
Deze is te vinden op de Basis-tab. (niet beschikbaar in de Standard editie).

De ingelogde Contactpersoon krijgt de volgende mogelijkheden:

• Eigen gegevens aanpassen.
  • Invoeren van kandidaten, en zo nodig aanpassen van de eigen kandidaten
  • Matches zien met de eigen kandidaten
  • Vacatures zien

NB:
De Contactpersoon ziet alleen de vacatures met een geldige publicatie: Het medium van de publicatie moet de code "SUPPLIER" hebben.

De inlog-gegevens staan onderaan de Basis-tab van de contactpersoon.
Hier kunt u ook een einddatum voor de toegang opgeven.

Keywords : kandidaatportal, portal, kandidaat portal, leveranciers, leverancierportal, leveranciersportal, portaal, kandidaat portaal, kandidaat login, leverancier login, contactpersoon login, UD-2461