In de meeste gevallen zal een kandidaat zichzelf abonneren of afmelden voor het vacature abonnement via de portal. Deze pagina beschrijft hoe je kandidaten handmatig toe kan voegen of af kan melden.

Werkwijze

Abonneren of afmelden van een enkele kandidaat

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten
  • Open de gewenste kandidaat
  • Selecteer "Vacature abonnement" (te vinden onder "Groepen" in het blok aan de rechterkant van het scherm)
    Haal het vinkje weg om de kandidaat af te melden.
  • Klik op [Bewaar] om de wijzigingen op de slaan.

Abonneren of afmelden van meerdere kandidaten

1. Ga naar 'Dossiers' |  'Kandidaten'
  2. Selecteer de gewenste kandidaten
  3. Klik op "Kies actie"
    - Klik op "Voeg toe aan groep" en zoek de groep "Vacature abonnement" om kandidaten toe te voegen.

Keywords : Portal, job alert, jobalert, vacature abonnement, vacatureabonnement, UD-969