Uw websitebouwer heeft toegang tot de XML interface van Carerix nodig. Alleen de beheerder heeft toegang tot deze instellingen.

Werkwijze

1. Ga naar "Onderhoud" > "Instellingen" > 'XML-interface' (druk op "+")
  2. Vul de velden in:
    - AllowIP: vul de IP adressen in (gescheiden door komma's, spaties zijn niet toegestaan) die uw websitebouwer gebruikt voor toegang tot de XML interface. Vraag deze op bij uw websitebouwer.
    NB: Zorg er voor dat het IP-nummer 62.148.167.186 is toegevoegd aan deze lijst: deze server wordt gebruikt door onder andere de CxMobile, CxFinder, CxTools en de CxPortal.
    - RequireSSL: vul YES of NO in om aan te geven of er gebruik gemaakt wordt van SSL (HTTPS) voor toegang tot de XML interface. Raadpleeg hierover uw websitebouwer.
    - xmlAlertPassword: vul het wachtwoord in voor de XML Alert Functie (Carerix Desktop).
    Dit wachtwoord is anders dan uw Carerix wachtwoord.
    -
    xmlPassword: vul het wachtwoord in voor de XML interface.
    NB: Dit wachtwoord is bij oplevering ingesteld. Verander dit wachtwoord niet zomaar. Indien het nodig is om het wachtwoord te veranderen, stel dan de Carerix helpdesk op de hoogte van deze verandering.