Er zijn verschillende soorten opdrachtgevers, bv Holdings, werkmaatschappijen, bedrijfjes van ZZP'ers, etc. Niet elke soort opdrachtgever heeft de mogelijkheid om aan een vacature gekoppeld te zijn (Een holding is bijvoorbeeld niet te factureren). Wanneer u klikt op Nieuwe vacature is er geen optie om deze bestaande opdrachtgever te selecteren. De beheerder past het soort opdrachtgever aan waardoor het mogelijk wordt een vacature aan deze soort te koppelen.

Werkwijze

1. Ga naar Onderhoud
  2. Ga naar Tabellen.
  3. Selecteer de tabel soort opdrachtgever.
  4. Selecteer de gewenste Soort.
  5. Zet een vinkje voor het inschakelen van de optie.
    - Kan vacatures hebben.
  6. Klik [Bewaren].