De instructies in dit artikel zijn alleen door de beheerder uit te voeren. U heeft Carerix zojuist aangeschaft of u werkt geruime tijd met Carerix en u wilt weten met welke items de tabellen in uw applicatie zijn gevuld. Er zijn 3 rapportages in de bibliotheek die de tabellen en items weergeven in Excel. Dit bestand gebruikt u wanneer u uw huidige configuratie wilt onderzoeken en/of verbeteren.
Het gebruik van dit Excel scheelt veel klik werk.

In het onderstaande Excel document is een lijst opgenomen met de meest voorkomende tabellen. Tevens is er een top 30 aangegeven met de belangrijkste tabellen waarvan Carerix adviseert deze op zijn minst te configureren.
Zie hier een excel overzicht van de tabellen.

Werkwijze

1. Menu Onderhoud/Tabellen
  2. Kies rapportage Actieve Tabellen

Standaard laat Carerix 2000 records zien in een excel. Indien de rapportage niet eindigt bij de Z (Zorgverzekeraar) dan heeft u meer dan 2000 records. U moet dan de weergave tijdelijk aanpassen. Het maximum aantal te genereren items staat standaard op 2000. Dit is bedoeld omdat bij het weergeven van meer dan 2000 records een time-out kan optreden bij andere rapportages. Zet het aantal dus terug naar de standaard.

U doet het volgende:

1. Ga naar "Instellingen" - "Algemeen" - "bulkFetchLimit" het aantal weer te geven records van 2000 naar bv. 3000
  2. Klik op "Bewaren"
  3. Genereer de rapportage opnieuw
  4. Is dit correct? Zet het weer te geven aantal records weer terug naar het 'veilige' aantal van 2000 bij "bulkFetchLimit"

Of

1. De-activeer eerst tabellen die u niet gebruikt in uw branche. Meestal komt dit voor bij Functie0 en 1, bij Opleidingen en Vaardigheden. Immers wanneer u alleen in ICT-ers bemiddelt, moet u de Financiële en andere groepen de-activeren.
  2. Genereer de rapportage nog eens.

• Indien de rapportage niet aanwezig is, dan installeert u deze vanuit de bibliotheek. Zoek met Ctrl+F in de bibliotheek op Actieve Tabellen. Zo vindt u de te installeren rapportage(s) snel.
  • Wilt u de standaard inrichting excel inzien, naar de methodiek van Carerix, en zoals Carerix per 1-1-2011 wordt opgeleverd?
    Vraag deze dan kosteloos aan via het Customer Success Team