U wilt dat bij een bepaalde gebeurtenis automatisch een taak aangemaakt wordt.
Stel, het identiteitsbewijs van een geplaatste kandidaat verloopt. Wanneer dit gebeurt kunt u met taaksjablonen, in combinatie met Triggers, een taak vanzelf aan laten maken.

De Beheerder stelt Triggers samen voor taaksjablonen

Taaksjabloon aanmaken

• Klik (+) naast Taken
  • Bij de dropdown "Soort" kiest u "Taaksjabloon"
  • Vul de velden naar uw wensen in
  • Klik "Bewaren"
  • Wanneer de melding zich voordoet dat de taak niet gekoppeld is aan een dossier, klikt u OK. Taaksjablonen behoeven niet gekoppeld te zijn aan dossiers.

Taaksjabloon koppelen aan een Trigger

• Klik "Triggers".
  • Klik "Nieuw".
  • Kies uw gebeurtenis bij "Indien Gebeurtenis"
  • Kies bij "dan actie" de actie maak taak volgens sjabloon
  • Kies daar het sjabloon van uw keuze
  • Klik "Bewaren"