Introductie

Het in gebruik nemen van de vacature nieuwsbrief functie, vereist een e-mail sjabloon naar uw bedrijfslayout en een aantal instellingen in Carerix. Wij creëren een werkbare situatie als u het sjabloon bestelt bij Carerix.
U vindt hieronder meer informatie wat wij voor u realiseren na uw bestelling.

Onderdelen

Ontwerp vacature nieuwsbrief sjabloon (of vacatureabonnement sjabloon)

1. Ontwerp vacature nieuwsbrief e-mail sjabloon .
  2. Unsubscribe link en footer in sjabloon plaatsen.
  3. Afmeld pagina aangeven.
  4. Sjabloneren met Cx codes.

Configureren

1. Aanmaken vacature nieuwsbrief groep in uw Carerix applicatie.
  2. Assistentie bij het maken van afmeld pagina in het CMS van uw website (indien gewenst) *).
  3. Uploaden van het ontworpen vacature abonnement sjabloon in Carerix.

Opleveren

1. Telefonische instructie (20 min) m.b.t. gebruik.

Werking

1. Functiegroep bij Tab Gewenst Kandidaten is bepalend welke Vacatures (o.b.v. overeenkomende Functiegroep) in sjabloon worden meegenomen.
  2. Indien Functiegroep bij Tab Gewenst Kandidaten niet is ingevuld, worden alle Vacatures toegezonden.
  3. Kandidaat moet behoren tot Groep met Code Job-Alert om automatisch de mails te verkrijgen.
  4. In het sjabloon kan een link naar de gepubliceerde vacature op uw eigen website worden meegenomen. Daarmee verzorgt u traffic naar uw website en biedt u eenvoudig meer informatie en een snelle sollicitatiemogelijkheid (creeer nieuwe Match).

Bestellen

U bestelt een Vacature Nieuwsbrief sjabloon door een e-mail te sturen naar het Customer Success Team.

U stuurt ons de volgende informatie:

1. Kleurcodering hoofd en bijkleuren in hexadecimale codering (#xxxxx)
  2. Lettertype en kleur (#xxx)
  3. Een logo en/of header plaatje (maximaal 600px breed)
  4. Eventueel een verwijzing naar bv. website kleur samenstelling.
  5. Een URL die verwijst naar een HTML pagina waar een abonnee op terecht komt wanneer hij zichzelf afmeldt (De pagina plaatst u zelf online).
  6. Een URL die verwijst naar een HTML pagina waar een abonnee terecht komt indien het afmelden niet gelukt is (De pagina plaatst u zelf online).

Tips Afmeld pagina:
 Beschikt uw website over een Content Management Systeem (CMS) beschikt, dan maakt u een pagina aan met een passende tekst die verschijnt nadat een kandidaat zich heeft afgemeld. U geeft ons de html naam/link van deze pagina. Wij plaatsen deze link in het 'unsubscribe' script. Heeft u geen CMS dan moet u contact opnemen met een webbouwer.