Voorbereiding:

Om een afwezigheidsbericht in te stellen dient u het systeem sjabloon 'Auto Reply' te installeren uit de sjabloon bibliotheek. Dit doet u als volgt:

• Ga naar "Onderhoud" - "Sjablonen"
  • Klik op de tab "E-mail" en klik op "Bibliotheek
  • Scroll naar beneden naar het blok 'E-mail (dossier)'
  • Zoek 'Auto Reply' en klik op "Installeer"
  • Log opnieuw in om de wijzigingen door te voeren.

Werkwijze

Afwezigheid stelt u als volgt in:

1. Klik bovenin op 'Mijn gegevens';
  2. Vink afwezig (automatisch antwoorden) aan;
  3. Typ het afwezigheidsbericht in;
  4. Klik op 'Bewaren';

Als bij het inloggen het afwezigheidsbericht nog aan staat, krijgt de gebruiker hiervan een melding. Indien er alleen een out-of-office melding is verstuurd naar aanleiding van een inkomende e-mail, wordt bij die inkomende e-mail niet gemeld dat deze beantwoord is.