Standaard wordt er een complete fase structuur met e-mail sjablonen opgeleverd. Je kan de fase structuur en e-mail sjablonen desgewenst aanpassen.

Nieuwe Fase aanmaken:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Matchfasen'
  • Klik [Nieuw]
  • Geef de Fase een naam en nummer die correspondeert met de plaats in het proces, bv. tussen Fase 2.4 en Fase 3.0 komt Fase 2.5.
  • Het Indexnummer correspondeert met het nummer van de Fase, bv Fase 2.5 krijgt indexnummer 250.
  • Vink het bijbehorende e-mail sjabloon aan: dit koppelt het sjabloon aan de Fase.
  • Mogelijke vorige fasen: vink hier alle fasen aan die vooraf gegaan zijn aan deze Fase.
  • Mogelijke volgende fasen: vink hier alle fasen aan die na deze Fase zullen komen.
  • Procedure: voeg indien gewenst een Procedure toe. (NB: als de Procedure niet ingevuld wordt, zal de Fase in iedere vacature procedure voor komen).
  • Fase groep: Vul het juiste Fase groep in. Zorg dat de naam van de Fase groep precies overeen komt met andere Fasen in deze Fasegroep.
  • Toelichting/Instructies: indien gewenst, vul hier een toelichting in over het gebruik van de Fasen.

Bestaande Fase aanpassen:

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Matchfasen
  • Klik op de Fase die aangepast moet worden
  • Pas de Fase aan
  • Klik op [Bewaren] om de aanpassingen op te slaan

Voordat u iets wijzigt, gaat u als volgt te werk:

1. Download hier het excel met de matchfasen structuur die is meegeleverd vanaf augustus 2011 om uw eigen proces in concept te definiëren. Het excel bestand geeft een duidelijke uitleg.
  2. Vraag een consult aan om uw concept opzet te bespreken.
    Wij adviseren de opgeleverde fasen structuur niet zonder consult te wijzigen.
  3. Het eigenhandig wijzigen/aanpassen van fasen is op uw eigen risico.
    Wijzigingen hebben invloed op gerelateerde functionaliteiten en Rapportages.
  4. De gekoppelde e-mailsjablonen kunt u niet her-installeren vanuit de Bibliotheek.

Labels :  UD-2453, fasen,fases