Bij oplevering van Carerix is de Nieuwsbrief Module actief maar u moet voor een werkbare situatie eerst een Nieuwsbrief sjabloon bestellen.

Bij het aanmaken van een nieuwsbrief wordt een standaard Carerix nieuwsbrief sjabloon gebruikt. Hier wordt uitgelegd wat je moet doen als u een eigen nieuwsbrief sjabloon heeft, en deze als standaard wilt gebruiken in het Carerix systeem.

Werkwijze

Het gemaakte nieuwsbrief sjabloon (HTML inclusief alle CxCodes) plaats je eerst op je website. Laat je webmaster deze pagina aanmaken.
Doorloop de volgende stappen om uw sjabloon als standaard in te stellen in het Carerix systeem:

1. Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen' | tab "Document"
  2. Zoek op naam “newsletter template” of code “NEWSLETTER”
  3. Verander de URL naar het adres van het door u gemaakte nieuwsbrief sjabloon
  4. [Bewaar] het bestand

Als je nu een nieuwe Nieuwsbrief aanmaakt zal nieuwe aangemaakte nieuwsbrief sjabloon automatisch verschijnen.