Carerix maakt gebruik van sjablonen. Soms heb je een sjabloon nodig, alleen is deze (nog) niet beschikbaar. Je hebt dan drie opties:

Installeer sjabloon uit de sjabloon bibliotheek

Alle sjablonen die op dit moment beschikbaar zijn, staan in de sjabloon bibliotheek. Volg de volgende methode om een sjabloon uit de sjabloon bibliotheek te installeren:

1. Log in als Beheerder
  2. Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'
  3. Kies "e-mail" of "document"
  4. Klik op de knop [Bibliotheek]
    Je ziet nu een scherm met een lijst vol met sjablonen. Deze kan je gratis installeren en gebruiken.
  5. Klik op [Installeer] om een sjabloon te installeren

Het sjabloon zal beschikbaar zijn zodra je opnieuw inlogt.

Zelf een sjabloon maken

Als je zou willen, zou je ook zelf een sjabloon kunnen maken:

• E-mail sjablonen kunnen aangepast worden in Carerix
  • Document templates worden geplaatst op: https://<klant>.carerix.com/templates/...

Zie de pagina E-mail sjabloon maken: Tips voor tips bij het maken van je eigen e-mail sjabloon.

Let op: Het is niet mogelijk dat wij zelfgemaakte sjablonen debuggen,