Carerix is de bescherming van uw kandidaat-informatie voortdurend aan het verbeteren. Techniek, procedures en whitepapers dragen bij aan de bescherming van uw waardevolle data, en geven u de controle over de toegang tot uw Carerix applicatie.

Onderdeel hiervan is het verscherpen van de interne beveiliging en protocollen op het gebied van toegang tot uw database en applicatie.
Vanaf 1 december 2016 hebben Carerix werknemers uw expliciete toestemming nodig om toegang te hebben tot uw applicatie. Deze toegang wordt alleen gebruikt ten behoeve van uw organisatie en alleen na uw expliciete toestemming.

Wat betekent dit voor u?

Deze maatregelen hebben alleen effect op de manier waarop Carerix u kan assisteren. Voor u en uw medewerkers verandert er niets in de toegang tot uw applicatie.
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn moeten wij soms in uw systeem kijken. Als wij hier reeds toestemming voor hebben bespaart dat waardevolle tijd.

Wat moet u doen?

Wanneer u Carerix toegang tot uw applicatie wilt geven dient u de MasterUser instelling naar YES te zetten:

  1. Klik in het linkermenu in Carerix op 'Onderhoud' - 'Instellingen'
  2. Ga naar de sectie MasterUser
  3. Klik bij de instelling 'enableMasterUserLogin' op 'Activeren'

Wat kan Carerix doen in uw applicatie?

Wanneer u Carerix toegang tot uw systeem heeft gegeven, kunnen wij inloggen met een speciaal beheerdersaccount en inlog van actieve gebruikers simuleren. Alle handelingen die wij doen worden gelogd in de systeem activiteiten en zijn inzichtelijk voor uw eigen beheerders.

Wat als u deze toestemming niet wilt geven?

Wanneer u Carerix deze toegang niet wenst te verlenen, hoeft u niets te doen. Het nieuwe beleid gaat in per 1 december 2016 en de standaard instelling van de MasterUser is NO. Dit kan echter invloed hebben op de tijd die wij nodig hebben om u van gepaste oplossingen te voorzien wanneer u onze hulp vraagt.

Wanneer u onze support vraagt en wij hebben hiervoor toegang tot uw applicatie nodig, vragen wij uw beheerder om toestemming. De beheerder kan deze toestemming verstrekken en wanneer toegang niet meer nodig is, hem ook weer intrekken, door de MasterUser instelling aan te passen.

Wanneer u besluit ons geen toestemming te geven, weest u zich er alstublieft van bewust dat dit ons beperkt in onze mogelijkheden u van dienst te zijn.

Heeft u het antwoord gevonden?