Alleen een Beheerder kan de de Neo UX kleuren, menu Icon kleuren en menu balken kleuren instellen.

• Ga naar Onderhoud | ¬†Instellingen
  • Ga naar blok "Neo UX"

enableUIDesign

Indicatie (Yes/No) of het nieuwe UI design ingeschakeld is.

Mocht de waarde op YES staan, maar je toch nog niet te Neo UX mogelijkheden zien, Neem dan even contact met het Customer Success Team ivm met het activeren van NEO UI

customIconColor

Pictogramkleur (formaat #000000) voor de gebruiker interface.

Deze instelling biedt de mogelijkheid om de kleur van de iconen in het linker Hoofdmenu naar wens aan te passen

customThemeColor

Basiskleur (formaat #000000) voor de gebruikers Interface

Deze instelling biedt de mogelijkheid om de menu balken van de schermen naar de gewenste kleur in stellen

neoDetails

Indicatie (YES/NO) of de NEO UI is ingeschakeld voor de detailsschermen

useRelevanceSorting

Indicatie (YES/NO) of sortering op relevantie wordt gebruikt in plaats van kolomsortering.

Lees ook het artikel : Huisstijl doorvoeren in Carerix applicatie

Labels : UD-2435, Huisstijl, Menu, Icoon, Iconen, Kleuren