Anonimisatietool Activeren/Instellen

De activatie en instellen van Anonimisatietool bestaat uit 2 stappen en is beschikbaar voor zowel Kandidaten als Contactpersonen.

UsePrivacyRestrictions

Met deze instelling kun je de Anonimisatietool activeren voor GDPR gebruik.

• Ga naar "Onderhoud"
  • Ga naar "Instellingen"
  • Blok "Privacy"
  • Klik op <Activeren> achter het veld "UsePrivacyRestrictions", de waarde in het veld verandert  in "YES".

KeepEmployeeAttributes

Hier kan worden aangeven worden welke velden en items verwijderd moeten worden bij gebruik van de Anonimisatie Tool (GDPR)
Lees het artikel hier.

Na de activatie verschijnen een aantal nieuwe items:

• Een knop om een Kandidaat en Contactpersonen dossier te anonimiseren in het dossier.
  • Een functie om in bulk Kandidaten en Contactpersonen te anonimiseren vanuit  overzichtsschermen voor Kandidaten en Contactpersonen.
  • Een extra paneel in het Kandidaten dossier met de naam "Verwerken en bewaren persoonsgegevens".
  • Nieuwe kolommen in het Kandidaat overzicht.
  • Nieuwe filters in het Kandidaat overzicht.
  • Nieuwe opties bij triggers.

Ga terug naar : Alle GDPR artikelen