Je hebt de hosting bij Carerix ondergebracht en je wilt toegang tot je beheerders pagina's en/of FTP. Om dit te bereiken, moet je het IP-adres van jouw bedrijf whitelisten binnen Carerix. Dit artikel beschrijft hoe je dit kan doen.

Methode

Voeg een IP-adres toe:

1. Log in als Beheerder
  2. Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen' |'Algemeen';
  3. Zoek het IP-adres op. Als je niet weet wat jouw IP-adres is, bekijk dan deze pagina: this page;
  4. Voeg dit IP-adres toe aan de instellingen hostingIpAccess;
    Opmerking: Gebruik alleen komma's, nummers en punten in dit veld. Spaties zijn niet toegestaan. (een voorbeeld van een lijst ip-adressen: 12.34.245.1,98.76.54.32,192.168.0.0)
  5. Klik op [Bewaar] om de wijzigingen op te slaan.

Additionele informatie

De reden dat dit veld toegevoegd is aan Carerix komt doordat internet criminaliteit is toegenomen de afgelopen jaren. Door deze instelling is de veiligheid op je website en FTP toegenomen.

Labels : UD-949, IP