De browser bewaart cookies om bijvoorbeeld een laatste zoekopdracht te onthouden. Dit kan leiden tot een foutmelding.

Probleem

Een wit scherm verschijnt of u krijgt de volgende foutmelding: 'Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand.'

Oorzaak

Door fouten in uw cookies wordt verouderde informatie geladen in de browser.

Oplossing

1. Wis de cookies van uw browser instructies voor:
    - Chrome
    - Internet Explorer 9 & 10
    - Mozilla FireFox
    - Of klik hier: al mijn cookies nu wissen (getest voor Internet Explorer).
  2. Log uit en weer in.
  3. Houdt het probleem aan? Verwijder dan alle tijdelijke internet bestanden.