Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je jouw wachtwoord vergeten bent. Gelukkig is het niet al te lastig om hier iets aan te doen.

• Ga naar applicatienaam.carerix.net
  • Klik op "Inloggegevens vergeten?" om een nieuwe wachtwoord in te stellen.
  • Vul de volgende gegevens in om per e-mail een reset-link te ontvangen:
    Je gebruikersnaam
    Een e-mailadres die je bij 'Mijn Gegevens' hebt ingevuld
  • Klik vervolgens op de link in de ontvangen e-mail en stel een nieuw wachtwoord in

Belangrijk

Wanneer je hier gebruik van wilt maken is het noodzakelijk dat het door jou opgegeven e-mailadres te bereiken is buiten Carerix.

Als dit niet zo is zal je aan een Beheerder of een andere Gebruiker met de juiste rechten moeten vragen of die jouw wachtwoord willen wijzigen. De helpdesk kan je gezien de gevoeligheid van de data hier niet bij helpen.

Labels: UD-3051