Vanaf nu is het mogelijk om toegang te krijgen tot Carerix via Google Sign-in.
Google Sign-in is een veelgebruikte manier om gebruikers toegang te verlenen tot elke online applicatie. Het biedt een out-of-the box, hoge kwaliteit en beveiligde (2 weg) authorisatie en is daarom waardevol, makkelijk te impementeren en makkelijk in het gebruik.

Google Sign-in biedt een gestandaardiseerde en volledig geintegreerde manier om in te loggen in een software applicatie. Carerix streeft ernaar zoveel mogelijk om hoge kwaliteits producten te integreren om de gebruikerservaring te verbeteren in toekomstige updates.

Beschikbaarheid, activatie en gebruik

• Google Sign-in is beschikbaar op aanvraag voor elke klant.
  • Carerix activeert de functionaliteit.
  • Eenmaal geactiveerd, zal de Google Sign-in knop verschijnen in het scherm waar je de Gebruikersnaam/Wachtwoord/Wachtwoord vergeten knoppen/link vindt. NB: je kunt het gebruikersnaam en wachtwoorden functionaliteit van Carerix niet uitzetten. Dat is ook niet nodig, want beide systemen werken nog steeds afzonderlijk van elkaar.
  • Om een gebruiker met Google te laten autoriseren To let a user authorize with Google, its username should be the same as the Google address (e.g. client@gmail.com, info@carerix.com) that is used to authorize with.

Activatie

Nadat Carerix de functionaliteit aangezet heeft in jouw applicatie, zal er een Google Sign-In paneel zichtbaar zijn bij de instellingen:

Google Sign-in kan hier worden geactiveerd en ge de-activeerd. Na activering zal de Google Sign-in knop zichtbaar zijn in het log-in scherm meteen nadat je je browser hebt ververst.

Labels: UD-3035