Het e-mail menu in Carerix Seamless voor Mobiel kan simpelweg getoond worden in je inbox. Welke inbox/e-mailadres er aan een gebruiker gekoppeld is, kan bepaald worden in de Carerix5 applicatie. Vraag jouw Beheerder voor meer informatie over hoe dit voor je geregeld/veranderd kan worden of lees de Help Center Documentatie.

Met de filters in Carerix Seamless voor Mobiel is het mogelijk om de verschillende folders te tonen die ook beschikbaar zijn in jouw Carerix5 applicatie.

Standaard zal de inbox geopend worden, dus een lijst van de ontvangen e-mails zal getoond worden. Met filters is het mogelijk om een andere folder te selecteren:

• Inbox
  • Verzonden
  • Concepten
  • Archief
  • Ongewenste Email
  • Prullenbak
  • Alle Ontvangen (Als dit recht in de gebruikersrol toegekend is)
  • Alle Verzonden (Als dit recht in de gebruikersrol toegekend is)

Als je klikt op de naam van de verzender en/of onderwerp, dan zal de email zich openen en krijg je het hele bericht te zien. In hetzelfde scherm is het volledige adres van de verzender, de adressen in de CC en een lijst van gerelateerde emails te zien. Gerelateerde dossier zijn te zien op twee wijzen:

• Onder de inhoud van de e-mail - op dezelfde manier waarop we gekoppelde dossier laten zien in andere delen van Seamless.
  • Op het tabje 'Gerelateerde dossiers'

Bijlages zijn beschikbaar om in te zien in de bijlage tab.

Als je in het overzicht klikt op het kleine pijltje aan de rechterkant, dan zal er een previewscherm getoond worden waarin informatie staat zoals:

• Status
  • Verzender
  • Ontvanger
  • Verantwoordelijke
  • Mogelijk gekoppelde dossiers (Kandidaten, Vacature, Opdrachtgever, Contactpersoon, Match en de datum wanneer de e-mail onvangen of verzonden was)

E-mails sturen

Het is mogelijk om emails te versturen vanuit je Seamless voor mobiel applicatie:

• De Gebruiker opent het type dossier waar vanuit hij/zij wil emailen. Gebruik dan het blauwe icoontje onderaan om een activiteit te selecteren:
  • Selecteer 'E-mail' en ga verder in het proces
  • Het 'Aan' adresveld zal automatisch gevuld worden met informatie vanuit het Kandidaat of Contactpersoon dossier, mits er een e-mailadres beschikbaar is. Voor andere type dossiers moet het 'Aan' adresveld handmatig ingevuld worden. Een geldig email adres in het goede format  (xx@yy.zz) is hierbij benodigd
  • Het 'Van' adresveld is niet wijzigbaar
  • CC of BCC is beschikbaar nadat je erop hebt geklikt
  • Vertrouwelijkheid en prioriteit kunnen gezet worden
  • Een onderwerp is verplicht om in te voeren voordat de verstuur actief om op te klikken wordt
  • Het klikken op de verzend knop, zal de email verzenden en het zal ervoor zorgen dat de verstuurde email automatisch zal worden gekoppeld aan het dossier waar vanuit men de email had gestuurd

Labels : UD-2833