In het Kandidaten menu kunt u alle Kandidaten van uw database vinden waarvoor u toestemming hebt.

Het naadloze overzicht toont de eerste 100 Kandidaten op basis van uw sortering en mogelijk zoekfilter. Standaard sorteert Seamless bestanden op wijzigingsdatum, zodat u altijd de bestanden ziet die u of een van uw collega's onlangs aan de bovenkant hebben bewerkt. Als de Kandidaat die u zoekt niet in de lijst voorkomt, moet u uw filter verfijnen en/of de sortering wijzigen. Dit kan gedaan worden door de filters bovenaan aan te passen of om de snelzoekfunctie te gebruiken om bijvoorbeeld naar een specifieke naam te zoeken.

In de overzichtslijst kan men de naam en voornaam van de Kandidaat en zijn status zien. De avatar voor de naam toont een afbeelding van de Kandidaat, indien beschikbaar. Indien niet beschikbaar, worden de eerste letter van de voornaam en de eerste letter van de tweede naam op een gekleurde achtergrond weergegeven. Deze kleur is afgeleid van de kleur van de Kandidaat-status.

Als u op een paneel klikt (maar niet de naam zelf) of de pijl naar beneden aan de rechterkant opent een klein voorbeeldvenster met de locatie / stad en telefoonnummer en de laatste contactdatum van de Kandidaat als deze beschikbaar zijn.

Door te klikken op de naam van de Kandidaat zelf, worden de gegevens van de Kandidaat geopend waar meer gedetailleerde informatie over de Kandidaat kan worden bekeken. Informatie is alleen zichtbaar als er gegevens beschikbaar zijn voor het veld dat u zoekt. Dus als een Kandidaat geen e-mailadres of telefoonnummer heeft, worden die velden niet weergegeven in Naadloos voor mobiel. Zodra een telefoonnummer is toegevoegd in Carerix, wordt de informatie ook weergegeven in de mobiele applicatie.

In het belang van de gebruikerservaring en interactieontwerp streeft Seamless ernaar om zo min mogelijk tabbladen te gebruiken. Om schermen echter mager en gemiddeld te houden, hebben we nog steeds enkele tabbladen om te schakelen tussen verschillende soorten verwante gegevens.

Voor het Kandidaat-bestand vindt u de volgende tabbladen:

• Details - geeft een overzicht van alle ondersteunde gegevensvelden (zie hieronder) voor het geval ze gegevens bevatten.
  • Overeenkomsten - geeft een overzicht van alle wedstrijden voor deze Kandidaat en hun huidige status. Als u op de wedstrijd klikt, wordt het overeenkomstdetail geopend.
  • Talentpools - somt alle Talentpool-matches en hun huidige status op. Als u op de Talentpool-match klikt, wordt het detail geopend.
  • Activiteiten - geeft een overzicht van alle gekoppelde activiteiten.
  • Uploads - geeft een overzicht van alle geĆ¼ploade bijlagen die aan deze taakorder zijn gekoppeld. Ze kunnen worden gedownload / weergegeven vanaf uw mobiele apparaat als het type bijlage wordt ondersteund.

De volgende velden van het kandidaat-bestand worden ondersteund in Carerix Seamless voor mobiel (januari 2019):

• Juridische reden: vervaldatum
  • Juridische grond: Juridische grond
  • Juridische grondslag: Juridische basis ingesteld
  • Verantwoordelijke
  • Aanmaak
  • Door
  • Gewijzigd
  • Aangepast door
  • Contactgegevens: Telefoon prive
  • Contactgegevens: Mobiel prive
  • Contactgegevens: Telefoon zakelijk
  • Contactgegevens: Mobiel zakelijk
  • Contactgegevens: E-mail adres zakelijk
  • Contactgegevens: sociale URL (Facebook LinkedIn etc.)
  • Persoonlijk: Geslacht
  • Persoonlijk: Geboortedatum
  • Persoonlijk: Burgerservicenummer
  • Persoonlijk: Stad
  • Persoonlijk: Aanspreekvorm
  • Persoonlijk: Nationaliteit
  • Persoonlijk: Taal
  • Persoonlijk: Categorie
  • Persoonlijk: Notities
  • Adres: Adres prive
  • Adres: Adres zakelijk
  • Adres: Alternatief adres
  • Procedure/Functie/Ervaring: Procedure
  • Procedure/Functie/Ervaring: Functienaam
  • Procedure/Functie/Ervaring: Functieniveau
  • Procedure/Functie/Ervaring: Sector/branche
  • Procedure/Functie/Ervaring: Functiegroep/Functie 1
  • Procedure/Functie/Ervaring: Functiegroep/Functie 2
  • Procedure/Functie/Ervaring: Functiegroep/Functie 3
  • Extra velden: Alle soorten extra informatievelden worden ondersteund in Seamless, maar ze worden gegroepeerd in een extra infopaneel.

Seamless focused zich op de recruiter on-the-go en bied daarom een gelimiteerde functionaliteit en informatie. Het is - voor het grootste gedeelte - een alleen-lezenapplicatie en het ondersteund de Gebruikersrollen zoals ze in je normale Carerix applicatie zijn gedefinieerd. Het is belangrijk te begrijpen dat configuratieprofielen niet zijn geimplementeerd. Velden die verborgen zijn in Carerix door middel van het configuratieprofiel zijn zichtbaar in Seamless, mits het veld data bevat. Het is op dit moment niet mogelijk om Carerix configuratieprofielen toe te passen in Seamless.

Labels : UD-2757