De Carerix applicatie is opgebouwd uit verschillende onderdelen die je terugvindt door het gehele systeem. Deze onderdelen zijn:

• Hoofdmenu
    - Activiteiten
    - Dossiers
    - Financieel
    - Marketing
    - Beheer & Onderhoud
    NB: Door op de drie lijntjes linksboven in het beeldscherm te klikken bepaal je of het hoofdmenu wordt getoond.
  • Snelzoeken
  • Rapportages
  • Dashboards
  • Help Center
  • Zoekprofiel
  • Contextbalk¬†

Het Carerix-startscherm
Wanneer je inlogt in Carerix opent de applicatie met een 'Dashboard Consultant' rapportage.

Als Beheerder kun je het standaard startscherm wijzigen. Dit kun je doen door een ander document-sjabloon, welke is ontworpen als startscherm, te selecteren. Dit kan worden ingesteld per Gebruiker of per Gebruikersrol.

Labels : UD-2836