Carerix investeert veel in "Enabling the ultimate match" voor recruitment.

We weten dat een CV alleen niet genoeg is om de best mogelijke match te realiseren, daarom hebben we video-pitch en geautomatiseerde video's geintegreerd.

Waarom checken we altijd IMDb voor films of Zoover voor WiFi verbindingen op je vakantiebestemming?

Het is allemaal gebasseerd op feedback en referenties van andere mensen die we nodig hebben om zelf de juiste keuze te maken.
Waarom gebruiken we die filosofie niet voor recruitment?

Wij geloven dat feedback en referenties gerelateerd aan Kandidaten de manier is om het gebruik van IMDb en Zoover naar de recruitmentindustrie te krijgen.
Wij willen onze klanten een stap dichter bij het waarmaken van de ultieme match brengen.
Daarom zijn wij trots om aan te kondigen dat Carerix de eerste recruitment software is die integreert met de startup REFQ.

REFQ gebruiken in Carerix is gratis! Login of registreer bij REFQ.

Informeer je Kandidaten / Talentpool

Als je Kandidaten allemaal REFQ gebruiken en hun verrijkte profielen naar jou brengen wordt het maken van een match een stuk makkelijker.

Hier vind je een Nieuwsbrief voorbeeld om Kandidaten uit te nodigen om deze gratis functionaliteit te gebruiken.

Het hebben van de juiste referenties wordt steeds belangrijker, voor zowel permanente als interim posities. Ervaringen en meningen van anderen bepalen, tot een zekere hoogte, onze keuzes. Mensen selecteren steeds meer hotels, restaurants, boeken om te lezen en zelfs opleidingen op basis van de ervaringen en meningen van anderen.

We zien dit ook gebeuren in de banenmarkt. Professionals zijn actief aan het zoeken naar referenties om aan hun profiel toe te voegen. Die referenties worden online gepresenteerd, bijvoorbeeld op LinkedIn. Transparantheid is natuurlijk een relevante factor voor succes.

Uit onze ervaring blijkt de toegevoegde waarde van referenties succesvol te zijn. Ze helpen met het geven van inzicht in de werkervaring en het profiel van de Kandidaat, verhogen de kans op een succesvolle match en geven professionals een gevoel van controle over hun eigen carrières.

Wij proberen altijd de kansen voor de professional op de arbeidsmarkt te optimaliseren. Daarom omarmen wij de toegevoegde waarde van referenties en bevelen wij iedereen in ons netwerk aan om hun referentie portfolio's up to date te houden.

Dit is waarom wij jou graag naar REFQ refereren, de specialist in het verzamelen van referenties. REFQ heeft een gratis referentietool gelanceerd, die jou helpt met het up-to-date houden van je referentie portfolio, die daarom je kansen op succes in de banenmarkt zal vergroten. Met deze tool, kan je de referenties zelf verkrijgen, downloaden en online delen en presenteren.

Wij willen jou deze tool daarom van harte aanraden.
Het is gratis en werkt snel. Slechts een klik, en je kan je referenties bereiken.
Snel en efficient.

Je eigen online referentie portfolio; de nieuwe manier om jezelf succesvol richting de wereld te presenteren!

Bezoek REFQ voor meer informatie en om je eigen account te creëren.

REFQ in Carerix

Voeg een REFQ URL toe aan een Kandidaat

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten'
  • Open een Kandidaat
  • Ga naar het block 'Contactgegevens', selecteer een nieuw URL type "REFQ" en plak de REFQ-URL in het veld

REFQ in een Kandidaten preview

Je zal nu een extra tabblad in het de Kandidaat-preview vinden die de REFQ referentie tool voor de geselecteerde Kandidaat zal laten zien.

Labels : UD-1309