Je wilt een tweede label starten; naast de bestaande bedrijfsnaam introduceer je een tweede bedrijfsnaam in de markt, bijvoorbeeld om een andere doelgroep aan te spreken.
Je biedt bijvoorbeeld reeds werving & selectie diensten, en gaat nu ook detachering diensten aanbieden.

Voordelen van werken met meedere Vestingen

Carerix biedt de mogelijkheid om met meerdere labels/Vestigingen. Wij adviseren onze klanten om te werken met meerdere vestigingen, waardoor het mogelijk wordt om:

• Dossiers (Gebruikers, Kandidaten, Vacatures, Contactpersonen etc.) toe te wijzen aan verschillende vestigingen en rechten toe te wijzen d.m.v. de Gebruikersrollen
  • Vanuit één systeem Vacatures publiceren op meerdere websites
  • Per Vestiging een specifieke Huisstijl op te maken, zodat E-mails worden verstuurd met een bedrijfs specifieke handtekening

Applicatie inrichten voor gebruik meerdere Vestigingen

Hieronder vind je een stappenplan om hiermee te starten:

Vacatures plaatsen op een tweede website

• Creeër een nieuw medium, waar vanuit de vacatures gepubliceerd kunnen worden op een nieuwe website.
  • Creeër nieuwe vacatures om te publiceren OF wijs bestaande Vacatures toe aan de (gebruikers van de) nieuwe vestiging.
  • Creeër, indien gewenst, nieuwe Matchfasen, proceduren en bronnen om Kandidaten te kunnen classificeren.

E-mail handtekening toevoegen aan de Vestiging

Je kunt zelf een nieuwe E-mail Handtekening ontwikkelen voor de Vestiging.
Het is ook mogelijk om het Customer Success Team een handtekening voor de nieuwe vestiging aan te laten maken/aanpassen.
Labels : UD-2762