Je hebt op één vacature meerdere sollicitanten (matches).
Na beoordeling wil je de kandidaten op die vacature in één keer afwijzen met een afwijzings e-mail. Om dit bewerkstelligen installeert een gebruiker met Beheerder rechten een kopie van het 'Afwijzing' e-mail sjabloon en activeert deze bij Matches.

Werkwijze

Sjabloon installeren (eenmalig)

• Ga naar menu 'Onderhoud' | 'Sjablonen'
  • Kies [Bibliotheek]
  • Zoek de afwijzings e-mail op die je al in gebruik heeft bij de betreffende Fase
  • Open het Sjabloon
  • Druk op Kopieer
  • Pas Sjabloon naam aan (bv. meerdere kandidaten afwijzen)
  • Activeer onder Matches
  • Bij Koppelen:
    Vink Kandidaat aan (zodat de mail bij de kandidaat wordt opgeslagen na verzending)
  • Klik [Bewaren]
  • Log uit en log weer in

Meerdere kandidaten afwijzen

• Ga naar 'Dossiers' | 'Vacatures'
  • Open een Vacature (met matches)
  • Ga naar Matches-Tab
  • Selecteer Kandidaten
  • Kies E-mail sjabloon
  • Genereer E-mails

Fase wijzigen meerdere kandidaten

1. Selecteer Kandidaten
  2. Kies onderin in de Fase
  3. Druk op [OK]

Opmerkingen:

• Je moet altijd handmatig de Fase wijzigen bij deze vorm van afwijzen
  • Afwijzen op deze wijze adviseren wij niet omdat de e-mail niet in het match- dossier wordt bewaard.
    De e-mail is wel terug te vinden in het kandidaat-dossier.

Labels : UD-253