Inloggegevens wijzigen

Carerix wordt geleverd met één ingestelde gebruiker. De naam van deze gebruiker is 'Admin'. Deze gebruiker heeft beheerders rechten. Je dient deze inloggegevens direct te wijzigen.

• Ga naar de login pagina van je Carerix applicatie: https://applicatienaam.carerix.net
  • Log in met jouw huidige Gebruikersnaam en Wachtwoord
  • Klik op 'Mijn gegevens' in het menu links
  • Wijzig Gebruikersnaam en/of Wachtwoord
  • Vul de volgende velden in:
    - Achternaam, voornaam etc
    - E-mail zakelijk
    - Website adres
    - Social media links
    - Functie
  • Klik op [Bewaren] om de gegevens te bewaren
  • Klik op [Annuleren] om terug te keren naar het overzicht

Opmerkingen:

• De gebruikersnaam is tevens jouw Carerix e-mail naam. Neem dus een passende naam.
    Voorbeeld: als je gebruikersnaam p.jansen is, dan ziet het standaard Carerix e-mail adres er zo uit: p.jansen@domeinnaam.nl c.q. p.jansen.company.mail.carerix.net
  • Vul alle gegevens in, want deze worden gebruikt voor de e-mail footer.
  • Een nieuw wachtwoord dient aan de volgende criteria te voldoen:
    - Minimaal 12 karakters
    - Minimaal 1 kleine letter
    - Minimaal 1 hoofdletter
    - Minimaal 1 getal

Labels: UD-408