In het Kandidaat dossier vinden wij de tab "Admin". In deze tab worden de meest belangrijke gegevens van de kandidaat bijgehouden, vaak i.r.t. een plaatsing.

In deze tab vind je de volgende panelen;

Let op! Sommige panelen zijn alleen zichtbaar als je de Staffing Editie heeft afgenomen.

• Persoonsgegevens;
  • Additionele informatie;
  • Arbeidsvoorwaarden;
  • Verkooptarief;
  • Vergoedingen;
  • Inhoudingen;
  • Regelingen;
  • Vakantiedagen;
  • Checklist;
  • Administratie;
  • Documenten;
  • Pensioen - Verzekeringen;
  • Kinderen;
  • Zorgverzekering;
  • Adressen;
  • Boekhouding;
  • Ketensysteem;
  • Weekstaten;
  • Inloggen.

Sommige panelen komen overeen met de panelen op de Basis tab van de Kandidaat. Als er aanpassingen gedaan worden op de Basis tab, verschijnt in de Admin tab een knop "Bijwerken". Met deze knop kun je de recente wijzigingen, in bijvoorbeeld adresgegevens, gelijk laten overnemen op de Admin tab.

UD-2140