Je maakt gebruik van Carerix voor het bijhouden van kandidaten.
Echter: Sommige van deze kandidaten zijn freelancer (zzp'er).
deze freelancers wil je ook bedrijfsgegevens bijhouden zoals bedrijfsnaam, URL van eigen website, facturatiegegevens e.d.

Oplossing

Maak gebruik van de Leveranciers binnen Carerix: Een leverancier is een opdrachtgever die (ook) kandidaten kan leveren, in dit geval de betreffende freelancer.

Het is niet nodig om vooraf een aparte opdrachtgever aan te maken, dit kan 'on-the-fly'

Uitgaande van de kandidaat:

• Ga naar 'Dossiers' | 'Kandidaten
  • Selecteer de kandidaat
  • Klik op de 'Basis-tab'
  • Scroll naar beneden naar het blok 'Arbeidsvoorwaarden'
     (het blok onder Adressen), daar vind je "Leverancier":
  • Klik op de knop [Selecteren] en kies 'een nieuwe leverancier'
  • Vul de gegevens in en klik 'Verder'
  • Bij Contactpersoon invoeren, kies dan 'Geen' en klik 'Verder'

Je staat nu weer bij de kandidaat en de leverancier is benoemd.

Labels : UD-1415