Carerix is de bescherming van jouw kandidaat-informatie voortdurend aan het verbeteren. Techniek, procedures en whitepapers dragen bij aan de bescherming van je waardevolle data, en geven jou de controle over de toegang tot jouw Carerix applicatie.

Onderdeel hiervan is het verscherpen van de interne beveiliging en protocollen op het gebied van toegang tot je database en applicatie.
Vanaf 1 december 2016 hebben Carerix werknemers jouw expliciete toestemming nodig om toegang te hebben tot jouw applicatie. Deze toegang wordt alleen gebruikt ten behoeve van je organisatie en alleen na jouw expliciete toestemming.

Wat betekent dit voor jou?

Deze maatregelen hebben alleen effect op de manier waarop Carerix jou kan assisteren. Voor jouw en je medewerkers verandert er niets in de toegang tot jullie applicatie.
Om je optimaal van dienst te kunnen zijn moeten wij soms in jouw systeem kijken. Als wij hier reeds toestemming voor hebben bespaart dat waardevolle tijd.

Wat moet je doen?

Wanneer je Carerix toegang tot jouw applicatie wilt geven dien je de MasterUser instelling naar YES te zetten:

  • Ga naar 'Onderhoud' | 'Instellingen'
  • Ga naar het paneel "Master user"
  • Klik bij het veld ' enableMasterUserLogin' op 'Activeren'

Wat kan Carerix doen in jouw applicatie?

Wanneer je Carerix toegang tot jouw systeem hebt gegeven, kunnen wij inloggen met een speciaal beheerdersaccount en inlog van actieve Gebruikers simuleren. Alle handelingen die wij doen worden gelogd in de Systeemactiviteiten en zijn inzichtelijk voor uw eigen Beheerders.

Wat als je deze toestemming niet wilt geven?

Wanneer je Carerix deze toegang niet wenst te verlenen, hoef je niets te doen. Het nieuwe beleid gaat in per 1 december 2016 en de standaard instelling van de MasterUser is NO. Dit kan echter invloed hebben op de tijd die wij nodig hebben om jou van gepaste oplossingen te voorzien wanneer je onze hulp vraagt.

Wanneer je onze support vraagt en wij hebben hiervoor toegang tot jouw applicatie nodig, vragen wij je Beheerder om toestemming. De Beheerder kan deze toestemming verstrekken en wanneer toegang niet meer nodig is, hem ook weer intrekken, door de MasterUser instelling aan te passen.

Wanneer je besluit ons geen toestemming te geven, wees je er dan van bewust dat dit ons beperkt in onze mogelijkheden om je van dienst te zijn.

Mocht je nog overige vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw accout manager.

____
Labels: UD-986

Heeft u het antwoord gevonden?