De Agenda wordt niet correct weergegeven: afspraken op 1 dag (maandag), of de lay-out is incorrect.

Oplossing

Foutieve data (cookies) is opgeslagen in de browser cache of de tijdzone is niet juist ingesteld.

• Wis de tijdelijke internet bestanden ("cache") van de browser. Instructies hiervoor vindt u in de Help van de betreffende browser
  • Herstart de browser.
  • Ga naar http://klantnaam.carerix.net, log nog niet in!
  • Druk op Ctrl-F5 (is "alles verversen").
  • Log in.
  • Herhaal deze stappen als het niet in één keer werkt.

Tips

• Carerix neemt de tijdzone over van de computer waarmee u het laatst bent ingelogd. Zorg dus altijd dat uw tijdzone juist is ingesteld.
  • Controleer of Zoom niet actief is in je browser. Dit kan ook voor problemen zorgen.

Labels: UD-93