Vanaf 25 mei 2018 zal de nieuwe Privacy wetgeving doorgevoerd worden in Europa. Naast alle technische optimalisaties die wij hebben doorgevoerd om de veiligheid van de persoonsgegevens in uw database te verzekeren, hebben we ook een aantal tools ontwikkeld in de Carerix applicatie die uw AVG processen ondersteunen.

Welke tools zijn momenteel beschikbaar?

Anonimisatietool

• Anonimisatietool om alle gegevens van een kandidaat of contactpersoon te verwijderen die te herleiden zijn naar deze persoon.
  • Mogelijkheid om de Anonimisatietool beschikbaar te maken voor een specifieke gebruikersrol.
  • Mogelijkheid om essentiële informatie voor stuurinformatie en rapportages te behouden (aantal matches, plaatsingen, weekstaten, bron etc.)

Registratie van de Wettelijke Grondslag

• Toestemming registratie paneel inclusief (interface & REST API & WP-Plugin)
    * Grondslag datum
    * Grondslag termijn en automatisch berekende verloopdatum
    * Wettelijke grondslag
  • REST API toolkit en documentatie om de velden te koppelen aan de website/sollicitatieformulier.
  • Rapport om updates te kunnen inzien m.b.t. de Wettelijke grondslag, de grondslagdatum en de termijn. (Kandidaat Toestemming Historie)
  • Standaard templates met een JA/NEE button die vanuit Carerix verstuurd kunnen worden naar kandidaten om de (verlenging van) Toestemming te vragen. De respons zal terugkomen in het registratiepaneel in Carerix.

Social browser

• Instelling voor de Social browser (plugin) om te voorkomen dat foto's worden meegenomen naar de Carerix applicatie (optioneel).

Extra functionaliteiten

• Zoekregels om te kunnen filteren op de status van de Wettelijke grondslag en de grondslagdatum.
  • Zichtbaarheid van de Wettelijke Grondslag in de kolommen.
  • Zichtbaarheid van de Wettelijke Grondslag in de Match.
  • Diverse triggers zijn in te stellen i.r.t. het verlopen van de termijn en het vragen om verlenging via een e-mail sjabloon.