Heb je nog geen Gebruikersnaam?

Als je nog geen gebruikersnaam hebt, vraag deze dan aan bij een Beheerder, hij/zij kan in Carerix een gebruikersnaam aanmaken.

Login gegevens vergeten?

Lees dit artikel om te leren hoe je jouw wachtwoord reset.

Kun je niet Inloggen in Carerix?

Volg de onderstaande stappen wanneer je niet in kan loggen:

NB: Het Carerix Customer Support Team mag en zal nooit wachtwoorden van gebruikersaccounts aanpassen. Een Beheerder kan wel wachtwoorden aanpassen en mag hierover ook beslissen om dat wel of niet te doen.

Wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.

Token Based Access (TBA)

De Beheerder kan TBA-functie hebben geactiveerd in de Carerix applicatie.

• Vul in van waar je probeert in te loggen, thuis, kantoor, anders.
    Een TBA e-mail wordt naar je verstuurd. In de e-mail vindt je een link waarmee je je de TBA login activeert, je browser opent en dan kan je inloggen.

Inlog scherm achtergrond afbeelding aanpassen

Wil je de afbeelding aanpassen het inlogscherm?
Lees dan het artikel: Login scherm - Logo toevoegen/aanpassen

Label: UD-744