• Open je Browser (bv Google Chrome)
  • Ga naar webadres:
    https://applicatienaam.carerix.net
    (in plaats van "applicatienaam" vul je je eigen appnaam in. Dit kan ook een afkorting zijn, afhankelijk van wat jouw bedrijf heeft aangevraagd.
    Mocht je je appnaam niet weten, vraagt dit dan na bij de Beheerder)
  • Vul je Gebruikersnaam en je Wachtwoord in
  • Klik op de knop [Inloggen}

Heb je nog geen Gebruikersnaam?

Als je nog geen gebruikersnaam hebt, vraag deze dan aan bij de Beheerder, hij/zij kan in de Carerix Applicatie een Gebruikersnaam aanmaken.

Login gegevens vergeten?

Klik op het linkje 'Inloggegevens vergeten' in het loginscherm.

Kun je niet Inloggen in Carerix?

Volg de onderstaande stappen wanneer je niet in kan loggen;

NB: Het Carerix Customer Support Team mag en zal nooit wachtwoorden van gebruikersaccounts aanpassen. Een Beheerder kan wel wachtwoorden aanpassen en mag hierover ook beslissen om dat wel of niet te doen.

Wachtwoord wijzigen

Lees hier hoe je je wachtwoord kunt wijzigen.

Token Based Access (TBA)

De Beheerder kan TBA-functie hebben geactiveerd in de Carerix applicatie.

• Vul in van waar je probeert in te loggen, thuis, kantoor, anders.
    Een TBA e-mail wordt naar je verstuurd. In de e-mail vindt je een hyperlink waarmee je je de TBA login activeert, je browser opent en dan kan je inloggen

Inlog scherm Achtergrond plaatje/foto aanpassen

Wil je het plaatje/foto/logo aanpassen het Inlogscherm?
Lees dan het artikel : Login scherm - Logo toevoegen/aanpassen

Label: UD-744