Belangrijk!

Je hebt toegang nodig tot Carerix. De toegang is namelijk onderdeel van de verificatieprocedure. Ben je de webbouwer? Dan heb je dus een login nodig van je klant. Of de klant kan de token zelf voor je aanmaken.

Wees er zeker van dat je het document sjabloon 'REST token' hebt geïnstalleerd in Carerix!

Zorg ervoor dat je ingelogd bent in je originele rol wanneer je de token aanmaakt. En dus niet in je additionele rol!

Activeer de plugin voor WordPress:

• Log in als Beheerder in uw Carerix systeem.
  • Kijk of het Document sjabloon: "REST token" is geïnstalleerd.
    Zo niet, installeer deze dan vanuit de Bibliotheek:
    ('Onderhoud' | 'Sjablonen' - 'Document-tab')
  • Maak een nieuwe Notitie in uw Carerix systeem;
    Vul in het veld "Onderwerp" het volgende in: TOKEN:Wordpress
    Klik op [Voltooien] om de Notitie op te slaan
  • Doe het volgende in deze Notitie: Klik op "Kies document" en kies "REST Token"
    (Als het document REST Token niet beschikbaar is, dien je het Document-sjabloon te installeren. Zie stap 2)
  • Een pop-up scherm opent met een code. Dit is het token.
  • Verstrek het token aan uw webbouwer.

Ondervindt de webbouwer nog steeds problemen?

• Vraag de webbouwer voor het IP-nummer van de server waar de WordPress plug-in op draait te verstrekken.
  • Ga vervolgens naar 'Onderhoud' | 'Instellingen',  "XML Interface" - "allowIP"
  • Voeg het IP-nummer toe in het veld "allowIP" en klik op bewaren.
    NB: Was het veld allowIP leeg?
    Laat dit veld dan leeg. Dit betekent sta alle IP adressen toe.

Labels: UD-906