Activeer de plugin voor WordPress:

Om een token te verkrijgen zul je contact op moeten nemen met onze support afdeling. Wij kunnen een token genereren en naar je opsturen.

NB: Let wel op dat wij gezien ons veiligheidsbeleid alleen een token op kunnen sturen naar de beheerder van een applicatie.

Ondervindt de webbouwer nog steeds problemen?

• Vraag de webbouwer voor het IP-nummer van de server waar de WordPress plug-in op draait te verstrekken.
  • Ga vervolgens naar 'Onderhoud' | 'Instellingen',  "XML Interface" - "allowIP"
  • Voeg het IP-nummer toe in het veld "allowIP" en klik op bewaren.
    NB: Was het veld allowIP leeg?
    Laat dit veld dan leeg. Dit betekent sta alle IP adressen toe.

Labels: UD-906