Activeer de plugin voor WordPress:

• Log in als Beheerder in uw Carerix systeem.
  • Kijk of het Document sjabloon: "REST token" is geïnstalleerd.
    Zo niet, installeer deze dan vanuit de Bibliotheek:
    ('Onderhoud' | 'Sjablonen' - 'Document-tab')
  • Maak een nieuwe Notitie in uw Carerix systeem;
    Vul in het veld "Onderwerp" het volgende in: TOKEN:Wordpress
    Klik op [Voltooien] om de Notitie op te slaan
  • Doe het volgende in deze Notitie: Klik op "Kies document" en kies "REST Token"
    (Als het document REST Token niet beschikbaar is, dien je het Document-sjabloon te installeren. Zie stap 2)
  • Een pop-up scherm opent met een code. Dit is het token.
  • Verstrek het token aan uw webbouwer.

Ondervindt de webbouwer nog steeds problemen?

• Vraag de webbouwer voor het IP-nummer van de server waar de WordPress plug-in op draait te verstrekken.
  • Ga vervolgens naar 'Onderhoud' | 'Instellingen',  "XML Interface" - "allowIP"
  • Voeg het IP-nummer toe in het veld "allowIP" en klik op bewaren.
    NB: Was het veld allowIP leeg?
    Laat dit veld dan leeg. Dit betekent sta alle IP adressen toe.

Labels : UD-906