Er is ervaring benodigd met CX code, HTML, programmeren, debugging en FTP-gebruik om sjablonen aan te passen en te uploaden. Gebruik hiervoor een textbewerkingsprogramma zoals Notepad++, Sublime Text of Visual Studio Code om errors te voorkomen.

Hier vind je meer informatie over Cx-Script

Let op: kies je ervoor om zelf sjablonen aan te passen, dan doet je dat zelfstandig.

• Carerix geeft geen trainingen in sjabloon ontwikkeling, FTP upload etc.
  • Je kunt niet de helpdesk benaderen over sjabloon debugging en het oplossen van foutmeldingen in sjablonen, tenzij het een door ons gemaakte of aangepaste sjabloon is.
  • Carerix verbetert geen sjablonen die je gemaakt hebt of aangepast hebt
  • Zorg zelf voor backups om een en ander te herstellen indien dat nodig is
  • Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor ongemak dat ontstaat door sjablonen die je zelf hebt gemaakt of aangepast

Hetzelfde geldt voor het e-mail onderschrift (de "footer") en de e-mailheader.

Sjablonen bestellen

Uiteraard is er wel de gelegenheid om sjablonen door Carerix te laten maken
Neem dan contact op met het Customer Success Team

Document sjabloon aanpassen

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'
  • Ga naar 'Document-tab, open een ge├»nstalleerd sjabloon
  • Kopieer de URL uit het URL veld en plak het in de adresbalk van je browser
  • Open de paginabron, kopieer en plak de code in het bewerkingsprogramma
  • Bewerk het bestand
  • Sla op als html
  • Upload deze kopie (met FTP) van uw computer naar uw eigen locatie, bijv. https://klant.carerix.com/httpdocs/templates/uw_kopie.html
  • Activeer het nieuwe document sjabloon in Carerix.Kopieer de instellingen van het originele sjabloon, maar gebruik de URL: https://klant.carerix.com/templates/uw_kopie.html
    Gebruik geen httpdocs in deze URL, omdat dit al impliciet ingesloten zit in een HTTP-link.'
  • Zorg ervoor dat deze kopie correct werkt voordat je je eigen wijzigingen toepast

NB:
FTP toegang is alleen mogelijk voor computers waarvan wij het IP nummer kennen. Ga naar: https://ip.carerix.net/test.html en stuur dit IP nummer door naar het Customer Succes Team. Wij zullen dit IP nummer dan op onze Whitelist zetten.

Labels: UD-574