Er is ervaring benodigd met CX code, HTML, programmeren, debugging en FTP-gebruik om sjablonen aan te passen en te uploaden.
Lees hier meer informatie over Cxscript
(alle technische documentatie is alleen Engels talig beschikbaar)

Gebruik hiervoor een bewerkingsprogramma om errors te voorkomen bv :

• Textpad, Notepad++
  • Dashcode (OS X) .

Hier vind je meer informatie over Cx-Script

Let op: kies je ervoor om zelf sjablonen aan te passen, dan doet je dat zelfstandig:

• Carerix geeft geen trainingen in sjabloon ontwikkeling, FTP upload etc
  • Je kunt niet de helpdesk benaderen over sjabloon debugging en het oplossen van foutmeldingen in sjablonen, tenzij het een door ons gemaakte of aangepaste sjabloon is
  • Carerix verbetert geen sjablonen die je gemaakt hebt of aangepast hebt
  • Zorg zelf voor backups om een en ander te herstellen indien dat nodig is
  • Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor ongemak dat ontstaat door sjablonen die je zelf hebt gemaakt of aangepast

Hetzelfde geldt voor het e-mail onderschrift (de "footer") en de e-mailheader.

Sjablonen bestellen

Uiteraard is er wel de gelegenheid om sjablonen door Carerix te laten maken
Neem dan contact op met het Customer Success Team

Document sjabloon aanpassen

• Ga naar 'Onderhoud' | 'Sjablonen'
  • Ga naar 'Document-tab, open een ge├»nstalleerd sjabloon
  • Kopieer de URL uit het URL veld en plak het in de adresbalk van je browser
  • Open de paginabron, kopieer en plak de code in het bewerkingsprogramma
  • Bewerk het bestand
  • Sla op als html
  • Upload deze kopie (met FTP) van uw computer naar uw eigen locatie, bijv. https://klant.carerix.com/httpdocs/templates/uw_kopie.html
  • Activeer het nieuwe document sjabloon in Carerix.Kopieer de instellingen van het originele sjabloon, maar gebruik de URL: https://klant.carerix.com/templates/uw_kopie.html
    Gebruik geen httpdocs in deze URL, omdat dit al impliciet ingesloten zit in een HTTP-link.'
  • Zorg ervoor dat deze kopie correct werkt voordat je je eigen wijzigingen toepast

NB :
FTP toegang is alleen mogelijk voor computers waarvan wij het IP nummer kennen. Ga naar: https://ip.carerix.net/test.html en stuur dit IP nummer door naar het Customer Succes Team. Wij zullen dit IP nummer dan op onze Whitelist zetten.

Labels : UD-574