Gebruik het Vacature nieuwsbrief sjabloon om een selectie Vacatures naar een groep Kandidaten te sturen.

Installeer het Vacature nieuwsbrief sjabloon uit de bibliotheek om een werkbare situatie te creëren.

Werkwijze

• Klik op "Vacatures".
  • Selecteer gewenste vacatures door middel van het selectievakje
  • Klik op "Kies actie" en selecteer "Stuur lijst", klik daarna op OK.
  • Kies het sjabloon "Vacature nieuwsbrief" en klik "Verder".
  • Selecteer gewenste kandidaten (een selectie van 0 betekent dat alle kandidaten geselecteerd zijn).
  • Klik "Voeg toe aan adressenlijst" (onderaan de lijst).
  • Klik "Verder".
  • Verwijder eventueel kandidaten uit de lijst door op "Verwijder uit lijst" te klikken.
  • Klik op "Voltooien".

Labels: UD-1851