Schrijf kandidaten in voor een Vacatureabonnement e-mail. In de meeste gevallen zullen je kandidaten zelf in- en uit schrijven via de portal of via de opt-out link in de e-mail sjabloon.
In dit artikel staat beschreven hoe je handmatig kandidaten in- en uitchijven voor een Vacatureabonnement mailing

In- en uitschrijven van één enkele Kandidaat

1. Ga naar "Kandidaten".
  2. Open betreffende Kandidaat.
  3. Zet vinkje aan bij "Job Alert" (Rechter kant van het scherm, onder Groepen).
    Zet het vinkje uit als het een uitschrijving betreft
  4. Klik "Save"

In- en uitschrijven van meerdere kandidaten te gelijk

1. Ga naar "Kandidaten".
  2. Selecter de kandidaten
  3. Klik [Actie]
    Selecteer "Voeg toe aan groep..."
    Voeg toe "Vacature abonnement"
    Klik [Voeg toe aan groep]
    of
    Klik [Actie]
    Selecteer "Verwijder uit groep..."
    Voeg toe "Vacature abonnement"
    Klik [verwijder uit groep]

Vacatureabonnement ( Job Alert) niet zichtbaar in het rechtermenu?

Als de optie "Vacature abonnement" nog niet zichtbaar is in het rechtermenu, dan is Vacatureabonnement nog niet geactiveerd, lees het artikel Vacatureabonnement (CxJobAlert) hoe je deze kunt activeren.