Gebruik het Verstuur vacatures sjabloon om handmatig een lijst beschikbare Vacatures naar een lijst geselecteerde Kandidaten te sturen. U installeert het sjabloon "Vacature nieuwsbrief "uit de Sjabloon bibliotheek om een werkbare situatie te creƫren. Alleen de beheerder kan sjablonen installeren.

Werkwijze

1. Klik op 'Vacatures'
  2. Selecteer de gewenste vacatures (een selectie van 0 betekent alles)
  3. Klik op 'Kies actie' dan 'Stuur lijst' en klik op [OK]
  4. Klik op: "Vacature nieuwsbrief" en klik op [Volgende]
  5. Selecteer de kandidaten die de vacature nieuwsbrief moeten ontvangen.
  6. Klik op [voeg toe aan adressenlijst] en klik daarna op [Volgende]
  7. Selecteer eventueel kandidaten die van de lijst gehaald moeten worden, en klik op [Archiveer vanuit adressenlijst]
  8. Klik [Voltooien] en [Genereer e-mails]

Tips

• Gebruik de [Link] knop in een e-mail, om inkomende e-mails te koppelen aan de vacature.
  • Je kan ook een maatwerk sjabloon bestellen
  • Om automatisch relevante vacatures naar kandidaten te sturen, zie Vacatureabonnement (CxJobAlert)