Na het samenstellen van een editie van een nieuwsbrief verzendt u deze naar uw abonnees.

Werkwijze:

1. Selecteer de gewenste Nieuwsbrief ("Marketing" - "Nieuwsbrieven")
  2. Selecteer de gewenste Editie
  3. Klik de tab "Verzenden", hier ziet u een overzicht van alle abonnees
  4. Selecteer de abonnees
  5. Klik op "Verstuur nieuwsbrief", en kies de volgende opties:
    E-mail adres voorbeeld: Vul uw eigen e-mail adres in en klik op "Verstuur voorbeeld" U ontvangt een voorbeeld op uw eigen e-mail adres.
    Verzendopties: Kies "Nu versturen", "Verstuur op...", of "Verstuur over" en vul de gewenste tijden in.
  6. Klik op "Genereer E-mails" om de e-mails te genereren en versturen.

Tips:

• Het is wettelijk verplicht om een afmeld-link in uw nieuwsbrieven op te nemen, deze zit standaard in elk door Carerix verzorgde nieuwsbrief sjabloon.
  • U kunt maximaal 5000 e-mailberichten tegelijk versturen vanwege de Anti-spam policy.
  • Vink "Toon alleen abonnees waarnaar deze editie nog niet is verzonden" uit om alle abonnees te zien.
  • Bekijk details over de verzending van uw edities bij de tabs "Statistiek"
  • Maak taken aan die direct aan de nieuwsbrief gekoppeld zijn bij de tab "Activiteiten" Tevens vindt u hier een overzicht van alle taken die aan de nieuwsbrief gekoppeld zijn.