Een nieuwsbrief bestaat uit een compilatie van artikelen, die getoond kunnen worden in meerdere edities van de nieuwsbrief.

U beheert deze in de module artikelen, welke u aanmaakt en in de nieuwsbrief kunt plaatsen.

Een nieuw artikel maken:

1. Ga naar "Marketing" - "Artikelen
  2. Klik op "Nieuw"
  3. Vul de volgende velden in:
    Kop: De titel van het artikel
    Subkop: Een subkop voor het artikel
    Inhoud: De inhoud van het artikel
  4. Klik op "Voltooien" om uw artikel op te slaan.

Een link toevoegen:

1. Open het betreffende artikel ("Marketing" - "Artikelen")
  2. Selecteer het deel van de tekst waar u een link van wilt maken.
  3. Klik het pictogram "Link invoegen / wijzigen"
  4. Vul in:
    URL: Het adres waar de tekst naartoe linkt.
    Doel: Kies het soort venster waarin de link opent.
  5. Klik op "Invoegen" om de link toe te voegen.

Een afbeelding toevoegen:

1. Open het betreffende artikel ("Marketing" - "Artikelen")
  2. Klik het pictogram "Afbeelding invoegen / wijzigen"
  3. Vul in:
    Bestand/URL: De URL van de afbeelding op uw server
    Beschrijving:
    De beschrijving van uw afbeelding
    Titel: De titel van uw afbeelding
  4. Klik op het tabblad weergave en kies de uitlijning en afmetingen van uw afbeelding.
  5. Klik op "Bijwerken" om de afbeelding toe te voegen.

Een nieuw artikel in de nieuwsbrief plaatsen:

1. Open de nieuwsbrief ("Marketing" - "Nieuwsbrieven")
  2. Klik op de tab "Edities" en open een editie naar keuze.
  3. Bij "Toevoegen Artikelen" staat uw artikel voor u klaar. Klik deze aan.
  4. Klik op "Toevoegen aan Editie"
  5. Het artikel wordt nu getoond in het artikelenoverzicht voor deze editie.
  6. Bepaal de uitlijning van het artikel door het de code "LEFT", "MAIN", of "RIGHT" te geven.
  7. Als u de volgorde van de artikelen wilt veranderen kunt u deze slepen.
  8. Klik de tab "Voorvertoning" om een preview van uw nieuwsbrief te zien.