Hieronder vindt u de informatie om kandidaten en/of contactpersonen handmatig te abonneren op uw nieuwsbrief door dit aan te geven in hun dossier. Mocht u de Portal van Carerix gebruiken voor uw vacatures, dan kunt u kandidaten zich daar ook automatisch laten inschrijven.

Werkwijze

Een groep abonneren

1. Klik "Kandidaten" of "Contactpersonen".
  2. Selecteer de gewenste kandidaten of contactpersonen (een selectie van 0 betekent iedereen selecteren).
  3. Kies actie: "Voeg toe aan nieuwsbrief" en klik OK.
  4. Selecteer de gewenste Nieuwsbrief.
  5. Klik op "Toevoegen".

Individueel abonneren

1. Klik een kandidaat of contactpersoon en ga naar de "Basis" tab.
  2. Vink de gewenste nieuwsbrieven aan.
  3. Klik op "Bewaren".

Tips:

• Gebruik zoekregels om eerst de dossiers op lege e-mail adres velden te checken.
  • Per keer kunt u maximaal 5000 personen abonneren. Bij meer abonnees herhaalt u de bovenstaande stappen. Gebruik zoekregels om bestaande abonnees te filteren.
  • Een overzicht van alle abonnees vindt u bij de "Abonnees" tab in de Nieuwsbrief.
  • Als u de Carerix Portal gebruikt, kunnen kandidaten zichzelf ook aanmelden via uw website.