De Nieuwsbrief module is beschikbaar in de Recruitment en Staffing versie van Carerix.

Bij de oplevering van Carerix is de nieuwsbrief module actief maar u moet voor een werkbare situatie eerst een Nieuwsbrief sjabloon bestellen.

Maak verschillende Nieuwsbrieven voor verschillende groepen kandidaten en/of contactpersonen. Per nieuwsbrief maakt u edities aan, gebruikt u opmaak sjablonen en voegt u abonnees toe.

Wat is wat?

Nieuwsbrief:
Een nieuwsbrief is een publicatie aan werknemers of leden om informatie te verstrekken.

Nieuwsbrief editie:
Een nieuwsbrief editie is een verzameling artikelen van een Nieuwbrief. Maak eerst nieuwsbrief artikelen aan voordat u een editie samenstelt.

Nieuwsbrief aanmaken:

1. Ga naar "Marketing" - "Nieuwsbrieven
  2. Klik op "Nieuw"
  3. Vul de gewenste data in;
    Zichtbaar: Stel hier in of de nieuwsbrief wel of niet zichtbaar is in het overzicht nieuwsbrieven.
    Ontvanger: Kies hier of de nieuwsbrief zichtbaar is voor kandidaten en/of contactpersonen.
    Naam: De naam van de nieuwsbrief.
    Afzender: Kies hier onder welk e-mailadres de nieuwsbrief verstuurd wordt.
  4. Klik op "Voltooien" om uw nieuwsbrief op te slaan.

Nieuwsbrief editie aanmaken:

1. Open een nieuwsbrief ("Marketing" - "Nieuwsbrieven") en klik op de tab "Edities".
  2. Klik op "Nieuw"
  3. Vul de gewenste data in:
    Naam: Hier stelt u de naam van uw editie in.
    Notities: Hier kunt u eventuele notities invullen.
    (Deze zijn voor iedereen onzichtbaar.)
    Onderwerp: Stel hier het onderwerp van de nieuwsbrief in. Dit ziet de ontvanger als onderwerp van de mail in zijn inbox.
  4. Klik op "Voltooien" om uw nieuwsbrief editie op te slaan.
  5. Vul in: (NB: deze velden zijn alleen aanwezig indien uw sjabloon hier gebruik van maakt.)
    Datum: De datum waarop de nieuwsbrief wordt verstuurd.
    Editie: Vul hier de editie van de nieuwsbrief in. In nieuwsbriefsjablonen kan deze worden gebruikt als ondertitel van de nieuwsbrief, bijvoorbeeld "Winter-special over onze verhuizing".
  6. Selecteer onder de kop "Toevoegen artikelen" de artikelen die u in de nieuwsbrief op wilt nemen.
  7. Klik op "Toevoegen aan editie
  8. Sleep de artikelen in de gewenste volgorde.
  9. Vul bij "Code" in: "MAIN", "LEFT", of "RIGHT".
    Deze code bepaalt in welke kolom een artikel geplaatst wordt (afhankelijk van uw sjabloon).
  10. Klik op de tab "Voorvertoning" om de editie te controleren.

Artikelen aanmaken:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Artikelen voor meer informatie over de artikelen.

Abonneren op een nieuwsbrief:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Abonneren voor meer informatie om kandidaten en/of contactpersonen handmatig te abonneren op uw nieuwsbrief door dit aan te geven in hun dossier.

Afmelden van de nieuwsbrief:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Afmelden voor meer informatie om kandidaten en/of contactpersonen handmatig af te melden van uw nieuwsbrief.

Nieuwsbrief verzenden:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Verzenden voor meer informatie over het verzenden van nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief sjabloon bestellen:

Ga naar de pagina Nieuwsbrief - Sjabloon bestellen voor meer informatie over het bestellen van een op maat gemaakt sjabloon.

Tips:

• De nieuwsbrief is niet geschikt om een lijst met vacatures te versturen.
    Gebruik hiervoor het CXJobAlert  - Vacatureabonnement
  • Het maximum aantal e-mails per mailing is 5000 per keer.
    Het is mogelijk om kort na elkaar meerdere groepen van 5000 e-mails te versturen. De verzendsnelheid is echter beperkt tot 1200 e-mails per uur.