Maak een Mailmerge bestand met de adressenlijst aan om per post een mailing te versturen. De beheerder dient het Mailmerge sjabloon te installeren voordat een Mailmerge aangemaakt kan worden.

Merk op: Het resultaatbestand bevat ook de e-mail adressen van de personen, en kan dus gebruikt worden als bron voor externe e-mail systemen.

Werkwijze

Installeer Mailmerge sjabloon

1. Ga naar de "Document" tab bij "Onderhoud" - "Sjablonen"
  2. Klik op "Bibliotheek"
  3. Scroll naar beneden naar: "Contactpersoon (Overzicht)"
  4. Installeer het sjabloon Mailmerge
  5. Log uit en weer in

Mailmerge bestand maken

1. Klik op "Contactpersonen" ("Dossiers" - "Contactpersonen")
  2. Vink de betreffende contactpersonen aan
  3. Klik op het "Kies rapport" icoon en kies "Mailmerge"
  4. De lijst opent in Excel
  5. Bewaar het resultaat op uw computer