• Open je Browser (Google Chrome)
  • Ga naar web adres :
    http://Bedrijfsnaam.carerix.net , iplaats van Bedrijfsnaam vul je je eigen bedrijfsnaam/appnaam in.
    (Mocht je je appnaam niet weten, vraagt dit dan even na bij de Carerix Beheerder)
  • Vul in je gebruikersnaam en je paswoord en klik op de knop [InLoggen}

Heb je nog geen Gebruikersnaam?

Als je nog geen gebruikersnaam hebt, vraag deze dan aan bij je Carerix Beheerder, hij/zij kan  in de Carerix Applicatie een Gebruikersnaam aanmaken.

Login gegevens vergeten?

Klik op het linkje "Inloggegevens vergeten?" in het login scherm.

Je kunt niet Inloggen in Carerix?

Token Based Access (TBA)

De carerix Beheerder kan TBA-functie hebben geactiveerd in de Carerix applicatie.

• Vul in van waar je probeert in te loggen, thuis, kantoor, anders.
    Een TBA e-mail wordt naar je verstuurd. In de e-mail vindt je een hyperlink waarmee je je de TBA login activeert, je browser opent en dan kan je inloggen

Inlog scherm Achtergrond plaatje/foto aanpassen

Wil je het Plaatje/foto aanpassenin het Inlog scherm?
Lees dan het artikel : Login scherm - Logo toevoegen/Aanpassen