Activeer de plugin voor WordPress:

1. Log in als beheerder in uw Carerix systeem.
  2. Kijk of het Document sjabloon: "REST token" is geïnstalleerd. Zo niet, installeer deze dan vanuit de bibliotheek:
    ("Onderhoud" - "Sjablonen" - de tab "Document")
  3. Maak een nieuwe notitie in uw Carerix systeem;
    Vul in het veld "Onderwerp" het volgende in: TOKEN:Wordpress
    Klik op "Voltooien" om de notitie op te slaan
  4. Om deze notitie: Klik op "Kies document" en kies "REST Token".
    (Als het document REST Token niet beschikbaar is, dien je het document sjabloon te installeren. Zie stap 2)
  5. Een pop-up scherm opent met een code. Dit is het token.
  6. Verstrek het token aan uw webbouwer.

Ondervindt de webbouwer nog steeds problemen?

• Vraag de webbouwer voor het IP-nummer van de server waar de WordPress plug-in op draait te verstrekken.┬á
  • Ga vervolgens naar "Onderhoud" - "Instellingen" - "XML Interface" - "allowIP"
  • Voeg het IP-nummer toe in het veld "allowIP" en klik op bewaren.
    NB: Was het veld allowIP leeg? Laat dit veld dan leeg. Dit betekent sta alle IP adressen toe.