De Plugin updaten

Als de plugin geupdated moet worden, zullen er drie lijntjes oranje tonen rechtsbovenin je Chrome browser. Zodra je hier op klikt, zul je onderin je scherm de vraag krijgen of je de update wil valideren. Hierna kun je de Linkedin/Xing/VDAB pagina verversen en de meest recente versie van de plugin gaan gebruiken.

De Plugin Deactiveren/verwijderen

Je kunt gemakkelijk de plugin uit je Chrome browser deactiveren.

1. Open een Linkedin/Xing/VDAB pagina in je browser.
  2. Druk met je rechtermuisknop op het Cx icoontje rechtsbovenin naast je adresbalk
  3. Kies 'Verwijderen uit Chrome' om de plugin volledig te verwijderen. Mocht je de plugin tijdelijk willen verwijderen, kun je dit via de Admin optie doen.