1. Open Rapportages in je Carerix applicatie en selecteer "CxLinkedInBrowser" in het uitklapmenu (je hoeft geen tijdsperiode te specificeren).Als "CxSocialBrowser" niet als rapportage beschikbaar is, vraag dan je beheerder om deze te installeren vanuit de Carerix Sjablonenbibliotheek
  2. Volg de volgende stappen zoals ze in de rapportage tonen: Download Carerix SocialBrowser Chrome extensie.
    Er zal informatie over de extensie op het beeld worden getoond.
  3. Klik op de 'Aan Chrome toevoegen' knop.
    Dit zal een installatiewizard starten.
  4. Er verschijnt een pop-up scherm met informatie over de toegangsrechten die je de extensie gaat geven. Klik op 'Toevoegen'.
  5. Het download proces start automatisch. Zodra het klaar is, is de extensie automatisch geinstalleerd.
  6. Ga terug naar het CxLinkedInbrowser rapportage scherm en klik op 'Setup'.
  7. Klik op de link en Genereer het token. Kopieer het stuk code wat in beeld komt.
  8. Bezoek een willekeurig Linkedin/Xing/VDAB profiel en klik op het Carerix logo rechtsbovenin naast je adresbalk in je browser.
  9. Er toont een instellingenscherm. Hier vul je de naam van de applicatie in bij Appname. Vul bij het tweede veld het token in dat je zojuist gekopieerd hebt bij het token.
  10. Klik op de 'Setup' knop. De velden die je zojuist ingevuld hebt, wissen zich automatisch, en je extensie is nu aangemaakt. Bezoek nu een LinkedIn/Xing/VDAB profiel om de browser te gaan gebruiken.
  11. Als er geen popup schermpje toont zodra je op het Carerix icoontje drukt rechtsbovenin je browser, zorg dat je dan je pop-up killer uitzet.