De CxSocialBrowser is een plugin voor de 'Google Chrome browser' die gemakkelijk in je browser geïnstalleerd kan worden.

Als je Chrome gebruikt om een LinkedIn profiel te bezoeken, zul je direct zien of een Kandidaat of Contactpersoon al in Carerix bestaat.

Als dit niet het geval is, kun je deze met een druk op de knop aan je Carerix database toevoegen.

Als een Kandidaat/Contactpersoon al in Carerix bekend is, zul je direct hun contactinformatie zien, mogelijke matches en een overzicht van hun activiteiten. Als je staffing services aanbiedt, zul je ook hun plaatsingsinformatie zien.

Werkwijze

De volgende gegevens van de kandidaat/contactpersoon uit Carerix worden in het Linkedin/Xing/VDAB profiel getoond:

1. Naam, functie, woonplaats (aantal plaatsingen)
  2. Contactinformatie, mobiel nummer en e-mail address
  3. Matches
  4. Plaatsingen, einddatum en aankomende beschikbaarheid
  5. Laatste contact, update, aanmaakdatum en kandidaatverantwoordelijke

Voordelen van de CxSocialBrowser

1. Je kunt in één oogopslag zien of een kandidaat/contactpersoon al in Carerix bestaat en deze direct aanmaken mocht dit niet het geval zijn.
  2. Het is ook mogelijk om in een keer te zien of een kandidaat van Linkedin/Xing/VDAB al aan een vacature gematched is.
  3. Je kunt direct notites toevoegen aan de kandidaten en contactpersonen terwijl je in Linkedin/Xing/VDAB bezig bent.
  4. Je kunt direct de informatie in je database vergelijken met de informatie in Linkedin/Xing/VDAB en deze met een enkele klik updaten.
  5. Je hoeft niet langer tussen schermen van Carerix en Linkedin/Xing/VDAB te wisselen.