Flow Stiply in Carerix

• Ga naar een entiteit in Carerix, bijvoorbeeld een Plaatsing.
  • Maak een contract aan dat ondertekend moet worden, en plaats tags waar de handtekeningen en de tekstvelden moeten komen.
  • Upload het contract naar de Plaatsing in Carerix.
  • Klik in de entiteit (in dit voorbeeld de plaatsing) op het Stiply-tabblad.
  • Selecteer het document, of een ander document dat betrekking heeft op de plaatsing in de linker kolom.
  • Specificeer de ondertekenaars in de rechter kolom en schrijf een bericht.
  • Verzend het document

Waar vind je de Stiply Bijlage?

Wanneer alle ondertekenaars het document hebben ondertekend, dan zal Stiply het getekende document hier terug te vinden zijn :

• Ga naar 'Dossiers' | 'Plaatsingen'
  • Open een Plaatsing
  • Ga naar het 'Bijlage-tabblad'

Match fase veranderen

Het is mogelijk om de Match fase te veranderen wanneer het document door iedereen is ondertekend. Dit kan geconfigureerd worden door de specifieke Match fase de code 'Stiply' mee te geven.

Alle Uitstaande documenten

Om alle uitstaande documenten te zien:

• Ga naar 'Dossiers' | 'Plaatsingen
  • Open een 'Plaatsing'
  • Ga naar het 'Stiply-tab
  • Klik je op de [overzicht] knop

of

• Klik op de [Dashboard] knop (rechts bovenin scherm)
  • Kies het Stiply Dashboard

Label : UD-2502